2011-07-02

- p - 0 - l - a - k -

weh!! please lah benci kowt aq tgk mke ko 2 ... ape kau PK kau C0MEL LAH bwt mke cam taik ko tuh ...taik pon lagi comel la dri mke kau shial!! ( maksud aq taik kambing)... aq rase cm nk sound je kau .. kang klau aq  SOUND  kau kang ade plak yg  MENANGIS  smpi hentak2 kepale ... hishh ..jgn nk BAJET BAGOS sgt lah ... kang lau aq dh xley saba kang aq tengking kau bru tau... n kalau nk mntk tlg dkt org .. pasti kn  ADE  DALAM  AYAT  KAU  2  ADE  PERKATAAN  " TOLONG " ye .... kami ni bukan  BALACHI kau or KULI BATAK kau ye !! ... 
!! INGAT !!
* walaup0n kau dh pnh kalah kn aq SEKALI 2 x bermakne kau dh BAGOS 
*aq lagi SENIOR dri kau so igt2 lah sket
* bru 6 bulan msk dh BELAGAK mcm dh senior sgt
* jgn nk cabar org klau diri 2 xsebagos mane


( text ni khas untuk some0ne yg bajet cgt kt TRUFT CLUB tu)